06 1264 9493

Nieuw perspectief

28 december 2015

Dit jaar heb ik besloten mijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Na een lange periode in loondienst te zijn geweest gooi ik het over een andere boeg. Vanaf januari 2016 ga ik verder met een eigen bedrijf: Via Vitalis. Op de valreep van het nieuwe jaar breng ik mijn initiatief graag onder de aandacht.

Mensen begeleiden die op de een of andere wijze zijn vastgelopen en daarom gebaat zijn bij nieuwe inzichten. Inzichten die stimuleren nieuwe wegen in te slaan. Dat stel ik mij als coach ten doel en die doelstelling werk ik uit met een gerichte aanpak. Op mijn website ga ik daar uitvoerig op in  www.viavitalis.nl.
Een nieuw jaar dat zich aandient voelt voor velen als hét moment om nu eindelijk eens door te pakken. Om situaties die niet (meer) bevredigend zijn zodanig om te buigen zodat een nieuw perspectief aan de horizon verschijnt. Of het nu gaat om werk, relatieperikelen, of een levensstijl die te wensen overlaat; iedereen heeft zo zijn eigen worstelingen in het leven.

Vitaliteit, dat is voor mij het sleutelwoord. Vitaliteit als voorwaarden voor een leven in verbinding met de wereld om ons heen, een leven dat voldoening schenkt. Die vitaliteit wens ik iedereen toe in 2016!

Yvonne Kamsma

 

like_us_on_facebookNaast de website heb ik ook een Facebook pagina. Op deze pagina post ik regelmatig interessante items. Ik zou het leuk vinden als je mijn facebook pagina LIKED.
Elke 50 ste LIKE  tot 15 januari 2016 krijgt van mij een gratis 1 op 1 sessie opstelling van jouw verlangen!